Elbert Hop, Beeldend Kunstenaar - Coach

Elbert Hop (Soest 1963), heeft een unieke vorm gevonden om zich te uiten in de kunst. Zijn werken hebben zowel een fascinerende voor- als ook achterkant. Het resultaat is van een ongekende (haast fotografische) helderheid. "In mijn werk zoekt het licht een weg door de chaos, de illusie,de natuur en de menselijkheid. Dat hele proces probeer ik zichtbaar te maken in mijn werk." Naast de lichtschilderijen heeft Elbert 'CrazyCarpets' ontwikkeld. Kunstkleden met een missie. Hij is ook werkzaam als begeleider bij ArtCrew, een kunstatelier voor andersbegaafden te Hardenberg.

Elbert Hop studeerde aan de Rietveld Academie en kreeg verschillende kunstbeurzen van oa het Fonds voor Beeldende Kunsten. Naast exposities heeft hij verschillende lichtschilderijen gemaakt op lokatie waaronder voor de Kunstrai.

Zijn werk is fascinerend en inspirerend. Voor choreograaf Itzik Gallili was dit aanleiding om een nieuw ballet te componeren: 'The Familiar Stranger'. Zelfs voor het Koninklijk Huis bleef zijn werk niet onopgemerkt. Het schaduwschilderij 'Een Hollands Sprookje / We all dream about Heaven'is door hen aangekocht.

Wilt u een afspraak maken ga dan naar de Contact pagina.
Free counter and web stats